Picture of doctor explaining diagnosis to her female patient


Provjera krvnog tlaka kod kuće važan je dio upravljanja visokim ili niskim krvnim tlakom. Preporučuje se da svatko s visokim ili niskim krvnim tlakom prati svoj krvni tlak kod kuće. Praćenje kod kuće može vam pomoći da pratite svoj krvni tlak u poznatom okruženju, provjerite da vaš lijek djeluje i upozori vas i vašeg liječnika na potencijalne zdravstvene komplikacije.

Uređaji za mjerenje krvnog tlaka dostupni su naširoko i bez recepta, tako da je kućno praćenje jednostavan korak prema poboljšanju vašeg stanja. Prije nego što počnete, važno je znati pravu tehniku i pronaći dobar kućni mjerač krvnog tlaka. U ljekarnama Koprivnica trudimo se izabrati samo provjerene i kvalitetne dobavljače, a u svijetu tlakomjera, to su zasigurno OMRON I NANO.

Omron i Nano su vaši partneri do boljeg zdravlja.

Omron je izvrstan izbor jer se radi o brendu koji izrađuje vrhunske proizvode na koje se možete osloniti. Omron predstavlja preciznost i točnost kojoj možete vjerovati. Proizvod je napravljen da potraje i da vam služi dugi niz godina. Omron uređaj detektira nepravilne otkucaje srca te vas obavještava kada vaše srce kuca nepravilno, što je vitalna informacija koju trebate pratiti i podijeliti sa svojim liječnikom.

Nano tlakomjeri naprednog su dizajna, a karakterizira ih veliki LCD ekran, visoko kvalitetna univerzalna manžeta za nadlakticu, funkcija detekcije nepravilnog srčanog ritma, opcija dvostrukog napajanja, automatsko gašenje nakon 1 min za uštedu energije i nekoliko godina jamstva.

Tlakomjeri koje smo odabrali idealni su za starije osobe koji zbog problema s vidom imaju problema s očitanjem rezultata.

Poradite na boljoj kontroli  svog zdravlja. Nadzor tlaka utjecat će na povećan osjećaj odgovornosti i motivirat će vas na poboljšanu prehranu, tjelesnu aktivnost i pravilnu upotrebu lijekova.

Pronađite kvalitetne OMRON I NANO tlakomjere u Županijskim ljekarnama Koprivnica!

Lijekovi na recept, bez recepta, medicinski proizvodi, proizvodi za njegu lica i kose i svi ostali korisni proizvodi koji bi vam mogli zatrebati, nalaze se na nekoliko adresa Županijskih ljekarni Koprivnica:

  • Centralna ljekarna – Florijanski trgu 4 u Koprivnici
  • Ljekarna Koprivnica – Braće Radić 2 Koprivnica
  • Ljekarna Rasinja – Trg Sv. Florijana 4, Rasinja
  • Ljekarna Sokolovac – Trg dr. Tomislava Bardeka 8
  • Ljekarna Drnje – Trg kralja Tomislava 4, Drnje

U Centralnoj ljekarni često organiziramo besplatna mjerenja i promocije o čemu vas unaprijed informiramo.